Tv Online Romania
Tv online Romania

Ajutor

INSTALATI TOOLBARUL DOAR IN BROWSERUL ***INTERNET EXPLORER***
( Browsere precum Mozilla Firefox, Opera, Safari etc. nu sunt recomandate )

COMPATIBIL SI CU WINDOWS 8 / INTERNET EXPLORER 10

 

Cum sa instalati  toolbarul eTvOnline.ro Cerinte:

Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps).

Tot ce aveti nevoie este sa instalati toolbarul eTvOnline.ro, o conexiune la internet , 

Internet Explorer (toate versiunile),eTvPlugin, VLC

– Instalati toolbarul eTvOnline de AICI sau de pe bannerele afisate pe site.

Instalati eTvPlugin de Aici . IMPORTANT!! Se instaleaza cu paginele de INTERNET INCHISE si doar cu acest plugin functioneaza posturile TV.

Instalati VLC Player .

Instalati K-Lite Codec Pack doar in cazul in care aveti incarcare 100% dar nu aveti imagine si sau sunet !

Va recomandam sa incercati mai multe canale TV inainte de a instala acest pachet.

Nu incercati cu alte browsere cum ar fi Mozilla, Opera,Chrome , posturile tv nu vor merge.Daca la pornirea anumitor posturi tv nu va apar playerele, trebuie sa dati click dreapta pe Run ActiveX Control – stanga – sau Run Addon – dreapta – la o bara galbena ce va aparea in partea de sus a reclamei din chenarul postului tv dorit de dumneavoastra ca in imaginea de mai jos :

Daca dupa ce ati urmat pasii de mai sus si tot nu functioneaza, ar mai fi o setare pe care trebuie sa o faceti .Intrati in Start -> Control Panel ->Network and Internet Connections -> Internet Options -> tabul Privacy. Aici setam ca in imaginea de mai jos:

 


Pentru vizionare click pe numele posturilor TV (asteptati cateva secunde pana ce se initiaza conexiunea!).

Daca ati reusit instalarea corecta si ati respectat pasii descrisi in acest tutorial la deschiderea unui post tv de pe toolbarul eTvOnline.ro , acesta va aparea asa ca in imaginele de mai jos:

              

 Atentie !

1.- Daca la pornirea unui post TV va apare mesajul  ”Channel Offilne” – postul tv respectiv este in lucru sau este inchis la acel moment !

2.- Daca la pornirea unui post TV va apare mesajul  ”Can not acces Sopcast service” – dati din nou play pana acel post tv porneste !

3.- Daca la pornirea unui post de TV  va apare mesajul  ”No peers to connect” – dati din nou play pana acel post tv porneste !!

NOTA Datorita traficului foarte mare pe anumite servere ( posturi tv ) exista varianta sa va apara unul dintre mesajele de la punctele :   ” 2. ”  sau  ” 3. ” si ca atare va rugam sa dati play pe posturile tv respective pana postul tv respectiv incepe sa se incarce !

Aveti si optiunea de a alege mai multe surse TV

Va dorim VIZIONARE PLACUTA

-= Sustine acest site cu un LIKE! =-
Site-ul apare in Directorul Kappa

Disclaimer
eTvOnline.ro este doar o interfata intre utilizatorii care doresc sa vizioneze posturi tv online si cei care furnizeaza servicii de streaming publice pentru difuzarea acestor posturi. Acest site nu emite sau gazduieste niciun stream pe internet. eTvOnline.ro nu este responsabil pentru continutul furnizat de canalele tv listate si isi declina orice responsabilitate cu privire la acest aspect.