Tv Online Romania
Tv online Romania

Kanal D Live Online gratis

Bine ati venit pe eTvOnline.ro
Numarul 1 in Filme si Tv online.
Locul unde poti viziona GRATUIT cele mai bune canale TV online romanesti si straine, plus filme online gratis subtitrate si multe altele.


TREBUIE SA INSTALEZI TOOLBARUL PENTRU A VEDEA ACES CANAL
ATENTIE!!! INSTALEAZA doar in INTERNET EXPLORER.Cateva emisiuni care pot fi vazute pe Kanal D:

Noră pentru mama 5
Poveşti de dragoste, dezamăgiri, certuri, împăcări, momente emoţionante, pe toate le-ai trăit la NORĂ PENTRU MAMA! Acum, în cel de-al patrulea sezon, împreună cu Gabriela Cristea eşti martorul unor noi întâmplări de viaţă extraordinare!

O nouă casă, un nou decor şi mai multe activităţi pentru toţi concurenţii! Aceştia se vor bucura de un confort cu totul deosebit: piese de mobilier create special în Turcia, piscină, jacuzzi,o grădină impresionantă şi multe alte suprize.

Cele 10 fete doritoare de a-şi găsi jumătatea vor locui împreună cu viitoarele soacre, ele începând aventura cu un prim test, acela de a fi pe placul mamei soacre. Nici pentru băieţi situaţia nu este mai uşoară, ei fiind nevoiţi să treacă cele mai inventive probe pentru a demonstra că deţin calităţile soţului ideal.

Marele premiu în valoare de 500 000 lei, reprezintă cea mai mare sumă oferită până acum în cadrul unui reality show. Astfel, fericiţii câştigători, pe lângă suportul moral din partea părinţilor, naşilor, prietenilor vor avea parte de un sprijin financiar substanţial.

DREPT LA TINTA
Cu: Mădălin Ionescu

“Drept la ţintă” este o emisiune magazin în sunt tratate la cald cele mai proaspete informaţii ale zilei, subiecte originale şi exclusivităţi, intrigi şi controverse pe cazuri de interes naţional. Nu lipsesc subiectele incitante, personajele mondene ale momentului, vedete surprinse în ipostaze nemaîntâlnite şi rubrici inovatoare pentru acest gen de emisiune.

Mădălin Ionescu: Drept la ţintă – este o emisiune care combină experienţa şi cunoştinţele în materie de televiziune pe care eu şi echipa mea le-am acumulat de-a lungul timpului, dar care va aduce inovaţie şi reinventare. “Drept la ţintă” este o alternativă de divertisment la emisiunile deja prezente pe piaţă şi îi invit pe telespectatori să descopere surprizele unui nou produs marca Mădălin Ionescu, la Kanal D.

Faimosul serial EZEL\
Toată lumea are un secret pe care nu l-a dezvăluit nimănui. Toată lumea are o faţă pe care nu o cunoaşte nimeni. Întâi a fost Omer. Era cât un punct nesemnificativ în Univers însă familia era alături de el. Era fericit. Apoi s-a îndrăgostit de o fată pe care a iubit-o foarte mult. Urma să îşi termine armata după care să se căsătorească cu ea. Totul părea perfect în acest Univers. Însă Omer s-a trezit dintr-o dată în închisoare acuzat de crimă. Dintr-o dată au dispărut viaţa lui chiar oamenii în care avea încredere. A rămas o singură întrebare care timp de 10 ani nu i-a dat pace: De ce?
Întâi a fost Omer. Apoi Omer a murit. S-a născut Ezel. Cu o altă faţă. Cu o altă identitate. Dar cu aceeaşi pătrunzătoare întrebare. De ce?

Si inca un serial care a cucerit inima milioanelor de Romani:
DRAGOSTE SI PEDEAPSA
Yasemin (Nurgül Yesilçay) este o tânără în vârstă de 25 de ani care se pregăteşte să se căsătorească. Înainte de nuntă cu o săptămână, îl prinde pe viitorul ei soţ în pat cu prietena ei. Pentru că sora cea mică a lui Yasemin a rămas însărcinată foarte tânără şi a murit în urma unei întreruperi de sarcină, tatăl ei, înainte de a muri, a pus-o pe Yasemin să jure că nu va fi cu nimeni înainte de căsătorie. Ea a încercat să îşi ţină promisiunea făcută însă din cauza trădării iubitului ei, nu va reuşi.
Dezamăgită de cele întâmplate, Yasemin se duce pentru câteva zile la mama ei, care locuieşte în Bodrum. Acolo îl va cunoaşte pe Savas (Murat Yildirim), într-un bar, şi îşi va petrece noaptea cu el. Va rămâne însărcinată, mama ei nu-i va da voie să facă întrerupere de sarcină aşa că Yasemin va fi nevoită să facă acest copil fără ca Savas să ştie deoarece ei se revăd abia după un an de zile, după ce ea va naşte.
Savas este fiul uneia dintre cele mai mari familii din Van. O familie strâns legată de tradiţii şi obiceiuri. Savas s-a întors de curând în ţară, el fiind plecat până atunci la studii, în străinătate. La scurt timp după ce se întoarce acasă, fratele său mai mare şi tatăl lui mor într-un accident de maşină. Conform tradiţiei, Savas va fi cel care va deveni capul familiei, şi tot conform tradiţiei, el trebuie să se căsătorească cu soţia fratelui său, rămasă văduvă.

Web: www.kanald.ro

Live TV online gratis pe eTvOnline.ro

Comments are closed.

-= Sustine acest site cu un LIKE! =-
Site-ul apare in Directorul Kappa

Disclaimer
eTvOnline.ro este doar o interfata intre utilizatorii care doresc sa vizioneze posturi tv online si cei care furnizeaza servicii de streaming publice pentru difuzarea acestor posturi. Acest site nu emite sau gazduieste niciun stream pe internet. eTvOnline.ro nu este responsabil pentru continutul furnizat de canalele tv listate si isi declina orice responsabilitate cu privire la acest aspect.