Tv Online Romania
Tv online Romania

Prima TV Live online gratis

Bine ati venit pe eTvOnline.ro
Numarul 1 in Filme si Tv online.
Locul unde poti viziona GRATUIT cele mai bune canale TV online romanesti si straine, plus filme online gratis subtitrate si multe altele.


TREBUIE SA INSTALEZI TOOLBARUL PENTRU A VEDEA ACES CANAL
ATENTIE!!! INSTALEAZA doar in INTERNET EXPLORER.CATEVA EMISIUNI CARE POT FI URMARITE PE PRIMA TV :

MONDENII
Cu: Andreea Grămoşteanu, Mirela Zeţa, Anghel Popescu

“Mondenii” este un show de parodie, ce îşi propune să urmărească poveştile “mondene” ale persoanelor publice din politica şi show-bizz-ul românesc, prezente aproape în fiecare număr al revistelor de scandal precum şi în toate ediţiile talk-show-urilor de acelaşi gen din România.

Formatul emisiunii “Mondenii” aduce o inovaţie pe piaţa românească a serialelor de comedie, în sensul că episoadele se vor desfâşura în cascade, segmentate în funcţie de poveştile din fiecare episod. O singură ediţie va conţine, aşadar, mai multe poveşti, având ca puncte centrale câteva personaje fixe, distincte, fără legătură între ele. Fiecare episod va fi structurat în secvente scurte, în care vor fi surprinse momente esenţiale din viaţa romondenilor. Dar ce este de fapt romondenul?
Romondenul este personajul creat, pur fictiv, din spatele ecranului, a cărui viaţă personală asigură satisfacerea foamei de comentarii a maselor de oameni. În emisiune, romondenul va intra în interacţiune cu personaje de care în realitate nici nu se apropie sau în prezenţa cărora nu va fi niciodată văzut la televizor sau în reviste.

În lumea “Romondenia”, copia vip-ului este pusă în situaţii care mai de care mai inedite, momente din viaţa de zi cu zi pe care telespectatorul poate doar să şi le imagineze.
“Romondenia” este numele ţării unde trăiesc toate copiile parodice, locul în care oamenii îşi depăşesc cu uşurinţă condiţia, tărâmul în care orice este posibil. Bani, maşini scumpe, vile luxoase, kitsch, stridenţă, egocentrism, vedetism, sunt cuvintele cheie care caracterizează “Romondenia” şi locuitorii ei.
Delimitarea între ficţiune, imaginar şi realitate se va face prin prezenţa constantă a povestitorului. Acesta va fi personajul cheie al emisiunii, fiind cel care va păstra legatura directă şi constantă a telespectatorilor cu personajele din parodia “Mondenii”.

TRASNITII
Cu: C. Zamfirescu, Bogdan Dumitrescu, Grig Chiroiu, Toni Ionescu, Roxana Marcu, Raluca Guslicov

Singurul scop al soldaţilor din unitatea NATO a fost acela de a câştiga cât mai mulţi bani din diverse misiuni, mai mult sau mai puţin oficiale.
Găsiţi vinovaţi pentru distrugerea unităţii care îi găzduia, soldaţii sunt acuzaţi de incompetenţă şi daţi afară din serviciul militar. Astfel, serialul va urmări destinele acestora în viaţa civilă, mediu complet nou pentru ei. Noutatea este dată şi de faptul că acţiunea serialului va fi împărţită în două poveşti distincte şi aparent fără legătură.
Rămas şomer, Mârlanu (Toni Ionescu) nu poate accepta ideea că nu mai este soldat şi refuză să renunţe la uniforma militară. În cele din urmă ajunge să intre în mafie involuntar, fiind folosit în cele mai “murdare” activităţi, fără să realizeze implicaţiile.
Chiorete (Bogdan Dumitrescu) se angajează în poliţie şi cu ajutorul abilităţilor sale paranormale, va reuşi să elucideze cele mai misterioase cazuri.
Pupăză (Grig Chiroiu) se visează vedetă de televiziune şi, pentru a-şi realiza visul, pune la cale fel de fel de trăsnăi.
Gogoaşe (Constantin Zamfirescu) semnează un contract fabulos cu o casă străină de producţie de filme pentru adulţi şi primeşte un avans cu care îşi cumpără o vilă prin credit ipotecar.
Vandame (Cătălin Marin) îşi continuă relaţia cu Ema şi se mută împreună într-un apartament cu chirie. Se angajează ca bodyguardul şi şoferul unui personaj foarte influent, reuşind să câştige mulţi bani.
Ema (Livia Taloi) se ocupă în contiunare de spionaj, dar pentru a rămâne sub acoperire se asociază cu Iuliana şi Desire şi deschid un cabinet psihologic.
Rămasă văduvă, Iuliana (Iuliana Mărgărit) este în permanenţă în căutarea unui iubit. Datorită experienţei sale de viaţă, ea le sfătuieşte pe Ema şi Desire în problemele amoroase.
Şi Desire (Desire Malonga) îşi caută iubirea, după despărţirea de Chiorete. Ea va fi generatorul de efervescenţă şi zăpăceală din grupul celor trei prietene.

FOCUS MONDEN
Cu: Andreea Fried, Daniel Cruceru

Sunteţi curioşi să aflaţi ce au mai făcut vedetele dumneavoastră preferate? Urmăriţi ultimele noutăţi din viaţa VIP-urilor la “Focus Monden”. Andreea Fried şi Daniel Cruceru, prezentatorii jurnalului, îşi propun să radiografieze viaţa vedetelor dintr-o perspectivă inedită.Veţi pătrunde pe uşa din faţă în viaţa vedetelor autohtone şi veţi afla cele mai ascunse secrete chiar de la ele. Andreea şi Daniel vor “diseca” toate bârfele din lumea mondenă şi ultimele subiecte din showbizul românesc.

FERMIER CAUT NEVASTA
Cu: Luana Ibacka

10 fermieri burlaci din România îşi pun la bătaie toate atuurile pentru a câştiga inima celei care poate fi “aleasa” lor, în “Fermier. Caut nevastă!”.

Filmaţi chiar în mediul în care îşi desfăşoară activităţile de zi cu zi, burlacii se vor prezenta cum ştiu ei mai bine, în faţa potenţialelor mirese. Ce aspiraţii au, cum văd femeia ideală, cât de irezistibil este farmecul rustic şi, nu în ultimul rând, cu ce averi se pot lăuda, veţi afla în primul episod al acestui reality-show.

Pentru început, fiecare burlac îşi alege 5 fete, iar după diverse întâlniri în care ajung să îşi cunoască mai bine pretendentele, acestea sunt eliminate pe rând din competiţie.
Trei fete rămase în competiţie pentru fiecare fermier vor testa şansele unei eventuale căsnicii mergând acasă la potenţialii lor soţi, la fermă. Cu această ocazie, burlacii vor arăta cât sunt (sau nu) de gospodari, şi veţi vedea cum au de gând să le cucerească pe orăşence. Diversele activităţi organizate la fermă îi vor ajuta pe bărbaţi să îşi aleagă o singură femeie. După ce sunt prezentaţi familiei “aleselor”, fermierii îşi vor petrece împreună cu fetele lor un weekend romantic, urmând ca la final să aflaţi dacă este sau nu..dragoste adevărată.

Viaţa rurală poate deveni brusc mult mai atractivă pentru multe dintre orăşencele dornice de iubire. Pregătiţi-vă pentru lacrimi, bucurie şi gelozie, toate într-o călătorie a dragostei. Trăiţi din plin emoţia la “Fermier. Caut nevastă!”.

CIREASA DE PE TORT
Cu: Horia Vîrlan

Cel mai nou cooking-show autohton hrăneşte pofta de divertisment a telespectatorilor. În fiecare săptămână, dintr-un grup de patru vedete cu sare şi piper, fiecare pregăteşte cina pentru celelalte trei, de joi până duminică. Grupul de vedete cuprinde persoane cunoscute din diverse domenii, precum sport, politică, modă sau showbiz.

Vedeta care găteşte este urmărită pe tot parcursul zilei. Telespectatorii o vor vedea cum merge la piaţă cu limuzina, scuterul sau taxiul, cum cumpără ce trebuie pentru cină, negociază preţul cu zarzavagii sau culege ingredientele necesare din propria grădină, şi ajunge în bucătărie, unde îşi etalează maiestria în ale gătitului.

În cele din urmă, în fiecare seară, la finalul cinei, vedeta care a gătit primeşte puncte de la celelalte trei. În funcţie de numărul de puncte, duminică, se desemnează cel care va primi un premiu şi titlul de “Gazda Perfectă”.

Invitaţii dau puncte gazdei pentru mâncare, dar şi pentru felul în care a aranjat masa, pentru atmosfera şi felul în care au fost primiţi. Cel care va evalua prestaţia vedetelor este Horia Varlan, maestrul bucătar care va lua “Cireaşa de pe tort”. Absolvent al cursurilor de artă culinară de la Cleveland Community College din SUA şi posesor al diplomei de “Maestru în Arta Culinară”, Horia a lucrat atât în România, cât şi peste hotare, având o vastă experienţă managerială în activităţile hoteliere.

Web: www.primatv.ro

Live TV online gratis pe eTvOnline.ro

Comments are closed.

-= Sustine acest site cu un LIKE! =-
Site-ul apare in Directorul Kappa

Disclaimer
eTvOnline.ro este doar o interfata intre utilizatorii care doresc sa vizioneze posturi tv online si cei care furnizeaza servicii de streaming publice pentru difuzarea acestor posturi. Acest site nu emite sau gazduieste niciun stream pe internet. eTvOnline.ro nu este responsabil pentru continutul furnizat de canalele tv listate si isi declina orice responsabilitate cu privire la acest aspect.