Tv Online Romania
Tv online Romania

PRO TV Live online gratis

Bine ati venit pe eTvOnline.ro .Locul unde poti viziona GRATUIT cele mai bune canale TV online romanesti si straine, plus filme online gratis subtitrate si multe altele.PRO TV ne ofera zi de zi meciuri de fotbal din cupa UEFA,seriale, cele mai bune filme, emisiuni si vedete, la cele mai importante si mai bune stiri din Romania si intreaga lume.


TREBUIE SA INSTALEZI TOOLBARUL PENTRU A VEDEA ACES CANAL
ATENTIE!!! INSTALEAZA doar in INTERNET EXPLORER.


HAPPY HOUR
O oră de veselie cu muzică live, dans, poveşti de viaţă deosebite, interviuri cu cele mai mediatizate vedete ale momentului, informaţii în premieră, dar şi întâmplări impresionante care se vor petrece chiar în studio, sub ochii telespectatorilor, acestea sunt doar câteva dintre ingredientele “Happy Hour”. Cătălin Măruţă îşi ascute umorul pentru a face legea bunei dispoziţii: “Happy Hour” va fi o emisiune în care publicul va fi conectat la cele mai tari evenimente din zona divertismentului – lansări, noi colaborări muzicale, dar nu numai. Vom da iama prin showbiz-ul autohton, vom vedea cine s-a schimbat, operat, împăcat, cine s-a îngrăşat peste noapte şi cine a slăbit ca la carte…

ROMANIA TE IUBESC
Emisiunea îşi propune cu fiecare ediţie să facă dezvăluiri remarcabile pentru români şi să le arate realitatea care nu se vede cu ochiul liber. Duminică de duminică, timp de 60 de minute, Cristian Leonte şi invitaţii săi, jurnalişti care au investigat cazurile prezentate în emisiune, aduc în atenţia telespectatorilor subiecte impresionante şi teme sociale copleşitoare.

STIRILE PRO TV

Ziua începe când Mihai Dedu şi Andreea Liptak dau trezirea, Neti Sandu descrie şansele ca speranţele să prindă viaţă, când Florin Busuioc aduce soarele sau gerul şi cu lecţiile de educaţie medicală ale Oanei Cuzino. Ştirile sportive sunt prezentate în fiecare dimineaţă de Raluca Arvat, Corina Caragea sau Vladimir Vîjeu.
De luni până vineri, de la 7:00 până la 9:00 dimineaţa, cel mai lung jurnal de ştiri al zilei curge în cascade, cu informaţii adunate după miezul nopţii, cu reportaje realizate în zori sau cu o serie de repere ale zilei în curs.

Luni sau joi sau oricând, dacă e ora 19:00, telecomanda trimite privirile pe Ştirile Pro TV şi pe zâmbetul Andreei Esca. Ochii privesc cu sete, iar urechile stau pâlnie la fiecare informaţie. Pe ecran curg reportaje speciale, interviuri în exclusivitate, ştiri fierbinţi, corespondenţe din mijlocul evenimentelor încă neîncheiate. Totul într-o mare premieră, care continuă zilnic, de un deceniu: de la Ştirile Pro TV afli mereu primul ce s-a întâmplat în ţară, de la Timişoara la Ciolpani, în Capitală, la Parlament sau în Piaţa Obor, de peste ţări şi mări, din Paris, Bagdad sau de oriunde de pe glob.
Oamenii zilei sunt invitaţi în studio pentru un dialog cu Andreea Esca, reporterii Ştirilor Pro TV bat lumea în lung şi în lat pentru ca, zilnic, de la ora 19:00, orice subiect sau orice eveniment să fie prezentat, disecat şi explicat. O demonstraţie de jurnalism purtată într-un ritm alert, punctată în viteză de transmisiunile reporterilor Pro TV care desenează o poveste “în direct”: câte un “live” pentru fiecare subiect atins.
Destule motive, plus farmecul şi profesionalismul Andreei Esca, care au făcut ca zilnic, la ora 19:00, gestul să fie deja instinctual: telecomanda te trimite pe Ştirile Pro TV.

SERIALUL MOSTENIREA
După întoarcerea de la Nisa unde şi-a regăsit băiatul pierdut în urmă cu 25 de ani, State (Gheorghe Visu) profită de botezul fiicei lui Stiven (Octavian Strunilă) şi a Minodorei (Doiniţa Oancea), Sanela, ca să anunţe pe toată lumea că şi-a recunoscut fiul în acte, dar în primul rând că acesta e unicul moştenitor.

Deşi State se aştepta ca viaţa lui să fie mai liniştită şi plină de bucurii odată cu reapariţia lui Gabriel (Costin Sforaru), lucrurile sunt departe de a fi aşa. Minodora devine geloasă pe fratele ei pentru dragostea şi atenţia primite din partea Flacărei (Carmen Tănase) şi a lui State. Stiven, nemulţumit şi el că a rămas pe dinafară după atâţia ani în care a fost alături de State, la bine şi la rău, plănuieşte să aducă în casă un alt aşa zis fiu, pe Rocky (Costi Diţă), cu ajutorul căruia speră să-l înlăture pe Gabriel şi să-şi însuşească averea lui State.

Pericolele pentru State nu vin doar din interior. Întors în România, după ce a fost izgonit din Sicilia, Fabrizio di Pietro (Cristi Iacob), fiul lui Don Tito şi prieten bun al lui Don Luciano (Regina), speră să facă aici mulţi bani ca să-şi răscumpere locul în “Familie” şi de aceea decide că afacerile lui State sunt cel mai bun mijloc de a face rost de banii de care are nevoie. În încercarea de a-şi ajuta tatăl, Gabriel se oferă să îi facă rău lui Fabrizio prin soţia lui, Romina (Cristina Cepraga) şi mai ales prin Carla (Ramona Hanganu), nepoata lui, pe care intenţionează să le seducă şi apoi să le abandoneze.

Planurile lui eşuează atunci când Gabriel o cunoaşte cu adevărat pe nepoata mafiotului italian. Iubirea care se va naşte între cei doi tineri va trebui să învingă ura dintre cele două familii şi să reziste secretelor, uneltirilor şi minciunilor, astfel încât Gabriel şi Carla să nu sfârşească exact ca protagoniştii din minunata, dar trista poveste a lui Romeo şi a Julietei.

“Povestea de iubire care se naşte între cele două personaje este foarte frumos construită şi oarecum atipică. Telespectatorii vor fi surprinşi de felul în care evoluează lucrurile şi, sper, că vor fi alături de Carla şi de Gabriel în încercarea lor de a trece peste orice barieră şi de a-şi trăi povestea”, a declarat Costin Sforaru.
Pe coloana sonoră a serialului se va regăsi “Iubi, iubi” cântată de Loredana pe genericul de început al serialului, piesa scrisă special pentru “Moştenirea” de ea şi de Jeremy Adelman, şi înregistrată în luna mai la New York. “Pentru tine” este o altă piesă de pe coloana sonoră, cântată de Ramona Hanganu, protagonista serialului, şi înregistrată special pentru genericul de final al proiectului. “Piesa a fost scrisă de Ionuţ Radu şi este de fapt o povestea de dragoste trăita de Carla şi de Gabriel, spusă pe note muzicale”, a declarat Ramona.

Comments are closed.

-= Sustine acest site cu un LIKE! =-
Site-ul apare in Directorul Kappa

Disclaimer
eTvOnline.ro este doar o interfata intre utilizatorii care doresc sa vizioneze posturi tv online si cei care furnizeaza servicii de streaming publice pentru difuzarea acestor posturi. Acest site nu emite sau gazduieste niciun stream pe internet. eTvOnline.ro nu este responsabil pentru continutul furnizat de canalele tv listate si isi declina orice responsabilitate cu privire la acest aspect.